Saturday, 10 November 2012

Thing to do list before balik semenanjung

| di screen shoot melalui screen galaxy note saya | 
 | things to do list ni mesti saya kena buat sebelum balik semenanjung | 
| oh saya kena alert dengan semua |
| especially the top ones Interview SPP! geli geleman rasenye berdebar huhu |
| pregnancy test?? hee berangan da lame nak ade baby, who knows rite? |
| badan saya dedar dedar panas, rase macam nak demam. aigo! otoukey nak pegi jalan jalan ngan husband ni? please be strong! |

lastly, fooCat note application memang comel! every things to do list kita yang kita ingat terus boleh key in di situ :) secara tak langsung kita jadi ingat.

bila kita type list kita, kucen foo tu akan bergerak terkedek kedek pegang pensil tulis ape yang kita type. Whos android user, especially the samsung family, try it okey? 

okey dah kantoi saya ni jenis suka tulis Things to do list! :) semua nak tulissss 

till we meet again, bye! miow
Photobucket

3 comments:

Azlin Rohim said...

weeheee.bestnya!pregnancy test?hehe.insyallah i doa utk u to have bby comel soon:)and also good luck for interview!fighting!^_^

laskar pelangi said...

wah wah;)
comel jeee listing dia ;)
moga dapat baby cepat2.hihi

Nur Ezqy said...

Cara pembayaran bank in/bnk transfer



Mb acc=151071107847 (Nor Hasimah Binti bd Rahman)

atau

Cimb acc=02170014091526 (Mohd zool fazlee basir)



Penghantaran barang = Poslaju (1-2 hari bekerja) ~ tracking number akan diberi selepas penghantaran

Untuk penghantaran, mohon sertakan no.telefon alamat penuh beserta poskod

Stories