Saturday, 10 November 2012

Salam Rindu

 Ehem! happie school haliday uolls. Especially students and teachers laa kan yang merasai nikmat cuti sekolah. Yippie yaa yaa yippie yippie yaa :) hehe girang gembira rasanya. School holiday means no school works and spending more time with my love. Syukur ya Tuhan.

Salam rindu kali ni betul betul saya tujukan khas untuk husband saya yang sekarang ni dia tengah driving menuju ke Sabah. Oh! tak sangka, saya akan bertemu ngan kesayangan dunia akhirat saya kejap lagi. Pejam celik pejam celik kejap je kan dear. Pengorbanan seorang suami, dia sanggup drive dari Bintulu Sarwak lalu Miri, masuk Brunei, lalu Limbang, masuk Brunei sekali lagi. Sampai laa dia sekarang dah masuk Negeri Sabah! saya dah pesan awal awal naik flight aje, tapi dia degil nak jugak drive ngan alasan dia yang kukuh sebab nak merasa drive long journey kat tempat orang :) lagipun kalau tak bawak kereta dia cakap payah nak bawa saya jalan jalan kat Sabah nanti. Hows sweet! Experience is the best teacher! 

Flight saya kejap lagi tepat jam 4:55pm depart from Tawau and touch down to Kota Kinabalu. We both dah buat keputusan awal nak jalan jalan area Sabah dulu sebelum balik semenanjung. Welcome to Sabah my dear, officially as my husband! tak sabar nak jalan jalan ngan kamu cipta kenangan sama sama, saya janji akan bawak kamu ke semua tempat yang saya dah pegi masa saya berstatus bujang dulu :) if sempat la kan, rase satu Sabah saya nak bawak kamu jalan jalan taw! jadi tourist guide konon heee

Lagu salam rindu by wali band ni husband saya tujukan untuk saya, dia cakap kalau rindu dia dengar la lagu ni :) saya pun suka! jadi saya pun jadikan lagu ni as my background sound dalam blog


Mengira waktu jam minit saat dan ketika :)

Photobucket

1 comment:

Azlin Rohim said...

sweet gila!!!OMG!:)

Stories