Saturday, 3 November 2012

Happie Qurban Eid Uolls!

Happie November uolls! hey mood happie, betul la kan orang kata dah kawen memang happie. Dapat hidup sama sama ngan orang yang tersayang. Kalau orang tanya, ' hows life after married? ' saya akan jawab satu je ' bahagia ' sangat sangat :) jadi siapa yang belum kawen tu cepat cepat kawen okey. Happie la sebab ada lagi seminggu je nak jumpa kesayangann~ 

Ni cerita raya haji baru ni. Saya ikut hubby saya raya kat rumah tok ngan tokki dia. Semua adik beradik mak hubby saya berkumpul kat rumah tok, jadi saya pun merasa first raya dengan family dia. Agak lain sikit, sebab biase bila pagi raya tak kisahlah raya aidilfitri ke raya haji ke bukak mata mesti family sendiri yang saya nampak dulu. Tapi kali ni lain. Sokkey. New experience as a wife!

Ala, bukan ape sangat pun. Pastu tengahari pegi raya umah saya pulak, kan best! duduk kampung sebelah sebelah ni. Anytime nak pegi mana mana pun boleh :) heaven sangat okeh!!

Paut erat lengan hubby saya hee

Oh! sangat comel budak kecik kat belakang tuh. Kezen hubby saya tu. Semua kecik kecik kezen dia, sebab hubby ni cucu sulung dalam family dia. Sebab tu kezen dia semua kecik kecik cenonet :)

Saya dah tak tahu nak pose cam ne dah. Hentam je laa kekeke


senyummmmmm~
dari kamu duduk belakang tu budak kecik, baik kamu mari sini posing ngan kami..kan dah kena mmmuuuaaaahhh! heee~ bila kami ade rezeki dapat baby nanti mesti kena ade pic mcm gini :)
Tadaaa! ini laaa abah mentua, mak mentua and adik ipar saya :) suka pic ni sangat sangat :) cuma hubby n adik ipar lelaki saya yang tak ade. Takpe nanti kita amek pic posing cam gini lagi ye mak, abah :) heee suwittt! ala ala mengintai cam gitu

 Credit to my dear syg hubby n my adik ipar sebab shoot pics raya kita. Suka sebab umah tok punya background smart :) boleh shoot lagi kat tempat yang sama lepas ni heheh
Photobucket

1 comment:

Muhammad Arjumizam said...

hah...gmbr last tu..haha..putri ek suh posing gitu?? :)

Stories