Wednesday, 24 October 2012

Sarawak With Love Part 5 (Round round area hotel)

Monink uolls! hari ni saya bangun tidur terus tersenyum happie sebab malam ni saya akan jumpa hubby saya. Yeay! miss a lots laaa dear, rase macam dah bertahun tak jumpa. Kesian kan kat your wife ni huk3.

Even cerita kali ni cerita 2 3 minggu lepas, saya tak kira nak post jugak! coz i'm really really miss my wonderfull time with my hubby, husband kesayangan saya. Boleh pulak pagi ni saya duk belek belek folder yang sarat dengan gambar mase kami jalan jalan Sarawak aritu? padahal kejap lagi nak kena bersiap pegi sekolah, ape nak jadi ni Putri! kemaruk kat suami sendiri macam ni lah jadinya. Cinta jarak jauh laa orang kata kan? heheh

Loading image semua tak edit, malas! hahaha, bermula nya cerita setibanya kami kat Miri aritu, terus bejalan dalam area hotel, Mega Hotel Miri.. memang mega kot.. hehe 
Breakfast dulu, eyy asal pic ni blur? lantak ko laa labu 
The muffins, erm muffins yang first sedap muffin yang mak saya buat, yang kedua sedap muffin kat Kenny Rogers! pergh, tak kan lupa rasa muffin Kenny Rogers.. Tapi muffin ni muffin hotel, bukan kenny.. rasa nya pun best :)
Banyaknye! my hubby pun pening daa habis ke tidakk makan ni? 
Ini muka saya excited, whohaaa muka baru bangun tido cam ni laa.. sememeh betul kau ni mak jemah :) teeeettt!
Tetibe ade je pic ni dalam folder, my hubby shoot bila saya pun tak tahu huhu
Dalam lif, baru lepas breakfast berhajat nak berjalan area hotel yang besar gedabak ni dulu. Pantulan muka kami, dalam lif pun menyempat see! fall in love sangat bila my hubby pegang kamera. Konon macho eheh
Aigoo, asal besar sangat pasu bunga ni haaa? saya muat kot duduk dalam ni. Mood jakun menyerang lagi  @.@
Oh wide lens, you so great!  saya nampak tinggi hahaha


Aik? abes dah pics yang saya upload tadi? nampak sangat awk malas kan Putri..tapi takpe, better saya turun bawah wat something yang boleh di makan. Sebab saya lapar, sekarang saya stay away from nasi. Risau laa gemuk! huhuhu ape yang hubby bagi saya makan sampai naik badan pun saya tak tahu.. Bayangkan! berat badan saya naik sampai mencecah bacaan yang tak pernah saya cecah sebelum ni.. Tak sangka, bila time makan kemain tak hengat ape. Padan muka! tapi takpe, sekali lagi orang kata bahagia berumah tangga, hubby saya cakap ' ala, setakat naik 1 2 kilo takde ape nye, tapi badan kena jaga jugak ' haha mesej sinis peringatan dari dia :)) satu rahsia nak bongkar! hubby punya berat pun naikkk jugakk!! selalu wat senaman, selalu main futsal, bola pegi gymm.. Hakikatnya, dia lagi risau badan naik especially perut dia.. Hahaha gelak jahat! :) 
Okey, pic last ni teaser konon untuk entry yang seterusnya. Alahai cyg, comel laa kamu ni. Pose pulak cam ni, hehe jangan marah ye! saya suka, lantaklah orang nak kata ape ngeh3.. and satu lagi, bilik ni saya and hubby stay for two person.. booking bilik lain, hotel bagi bilik lain. Bapak besar, bilik ni muat satu family kowt! untunglah bermaharajalela saya duduk dalam bilik ni :)


Oke, dah habis! nanti saya sambung lagi ye. Tapi tak tahu bila, doakan saya dapat mood rajin update blog haa. Bye bye! 
 
Photobucket

2 comments:

CintaZulaikha said...

sweettttttt jek akak tgk...

Azlin Rohim said...

mood A&H plakk ehh cyg.tgk tak cte dye?based on novel best.hehe.syiaan dye long distance ehh..i x blk pon ry hj.sedeyhh:(

Stories