Monday, 8 October 2012

Sarawak With Love Part 3 (Kite Festival Bintulu Day 2)

Okey, the next day trip saya and hubby ke Kite Festival. Sebelum tu singgah pantai dulu, bukan festival tu tepi pantai but my hubby suka lepak sini petang petang. Festival tu betul betul tengah padang besar and di tengah tengah Bandar Bintulu.

Saya pakai messy giler masa tu, adei! ngan muka sememehnya. Ngan baju recyle nye. Aigoo, baju tak banyak bawak pegi Sarawak ni. Takpela, yang penting the time with my hubby, my kesayangan verry verry precious! xoxoxoxo

Tengs to my personal photographer, En Amir Hamizi :)


Suka! close up macro micro lagi :)
Pokok pokok tua :)
Seee! kan dah kata sememeh :( ngan muka pucatnye adei..  mata kecik silaunya huhu
Haaa, suka pic jauh cam ni. Tak nampak comot eehhhhee~
HAAAAAAAAAAA, sampai dah kami kat padang layang layang tengah bandar ni. Nampak tak yang kecik kecik terbang kat belakang saya ni? haaa, tulaa KITES!
Kesayangan kami, si putih gebu :)
Bila dah takde idea nak edit pic, ginila jadinya :)
Hubby saya kata, ' nak beli pape tak? saya kata ermmm nak beli ape ye?? ' last last dalam banyak benda yang jual kat situ, kipas PINK BEAR tu yang saya pilih? adei :)
Oho! nak layang layang? anyone? :))
 
Thanks dear! nanti pusing pusing SABAH pulak okey :)
Photobucket

2 comments:

CintaZulaikha said...

tuan belog ni salu nampak comey dalam apa gaya pon..untung en hasben kan..

najihahfara said...

sweet nye akak..x macam dah kawen pun ihi

Stories