Monday, 1 October 2012

Happie October!

Hey hey October! Please be nice to me :)
konon konon nak jadi macam Heliza Helmi..
actually saya dalam diam adore her style, Heliza Helmi..
sebab dia trully muslimah, especially her style laa.

Okey, am just suka suka update entry pagi ni cz tadi tetibe terbukak folder pics saya and hubby masa pegi jalan jalan sekitar Negeri Sarawak, Bumi Kenyalang.
Nanti saya update lagik okeh!
Sebab now am still here :)
Sarawak With Love
Masa tengah servey port cantik ambik gambar area Park City Everly Hotel, Miri :)
Mase ni tengah rewang rewang cari tampat makan dalam shopping complexs ape ntah namanya, tak ingat huhu..But, I love this picture, it makes me look super duper slim hahahah kemain slim! okey in love with wide lens ever! :)
Bye bye guys! :)
 
Photobucket

3 comments:

InaAchik said...

salam...


... and i also adore the way u dress up in silent. :)
fashionable in syariah way...

barakallah...

| p u t r i m e r a h j a m b u | said...

dear, tengkiuu dear! in progress nak tetapkan hati n istiqamah kan hati agar selalu mcm ni :))

wish kita sama!!

miss sue said...

cantik , 1 day sue pon nak pkai mcm ni jugak .. btw , dear duk mane yea .. teringin nak blaja pasal potograpy .. kamera da ade .. tp x reti .. nak outing ajak la sue

Stories