Thursday, 20 September 2012

Happie Convocation!

Salam and hye lovely peoples.
Wanna say million congrats to my dear adik angah on her convocation day! :)
akhirnya kan, angah da convo.
am proud and happy for you.
phew! bukan senang nak convo rite?
macam macam dugaan and cabaran kena hadapi.
after 4 years! 

along doakan semoga angah berjaya dalam kehidupan di dunia dan di akhirat.
mak ngan abah laaa orang yang paling bahagia bila anak mereka dah convo kan? hehe
next, turn our two beloved bro and sister.
tinggal 3 orang lagi adik kita belum convo :)

Try and error jadi photographer pre convo kamu hehe


Pics convo along kat bawah ni tumpang menempek je sebab along pun nak mood convo jugakk! hehe
pasni tak tahu dapat convo lagi or tak
insyaALLAH, who knows kan?
Ni masa saya convo IPG :)

mak and abah, terima kasihh for everything :)
One in my life kot, ada pic macam ni :) pasni takde lagi

 Okey, thee end cerita pasal convo.
Nak cerita pasal lain pulak nanti
Bye! 
Photobucket

No comments:

Stories