Monday, 18 June 2012

The End Of My Journey :)

SALAM pretty peoples! n hallo June! :) oh, June sudah. I can't even believe myself yang saya dah tak update entry dah genap sebulan heee~ see! tgk entry yg last kat bawah ni..18 May rite?i'm sorry hee

Mode happie go to lucky, why?diz iz because i'm home now! homie hehe impian sy setelah sekian lama, nak menatap muka my lovey dovey. oke, now i'm bz typing diz entry while lying on my bed heavenn gilakkk oh!

I'M greatfully want to announce that i'm free now, free from what? a title as a ' trainee teacher ' KPLI JQAF yang mengambil masa selama 1 tahun 6 bulan. Dah habis LPBS, latihan berasaskan sekolah, dah habis praktikum, dah habis exam dah habis wat esement, dah habis BIG, dah habis camping sana sini, dah habis micro n macro teaching, dah habiss KISSM, dah habis presentation ape semua! dah habisssssss habisss huhuh alhamdulilah tengs ALLAH :)

OMO! already miss my friends laaa~ iepa, mel, kak shu, zahari, zul, hafizuddin, fudhat! heee n all of my luvly KPLI JQAF team adeh! sebab kehidupan sy di Sabah memang diselubungi oleh mereka mereka semua, especially my close furiend! tengssss all. insyaALLAH untill we meet again diz convocation....yippieee! can't wait 



 



heeeew heeww! motif hambikk gambo atas flight banyak2 konon nk kira how many journeys yg sy dah lalui, kunun~ nak simpan dalam folder awan nano :) sebagai koleksi hehe sebelum tdo boleh tatap pics yg sy snap untuk jamu mata, boleh pilh mana awan yang palinngg cute! kalau laaa sy boleh keluar ikut tingkap flight masa sy fly kan best boleh baring2 atas awan ni..meet my rainbow! hee okebai
wait untill my next entry 




 
Photobucket

2 comments:

Azlin Rohim said...

wish u success in life ahead dear :)

| p u t r i m e r a h j a m b u | said...

tengkiu my dear syayanggg! u to0o dear :)

Stories