Friday, 18 May 2012

Jom Tempah Doodles!

Salam and hye once again, i've waiting for this for a long time :) erm, lastly sy dapat jugakkk! ape dia? ni haaaaaaa  ce tengok pics doodles kat bawah nih. Memang comel tak dinafikan lagi. Sy memang hantu doodles dari dulu, tambah2 sy ada bestfriend yang pandai betul menconteng doodle! hehe n hasilnya memang mengkagumkan. Tak percaya? tgk laa blog sy ni, penuh ngan doodle kan?

Okey, lets say ade readers yang nak tempah doodle macam ala-ala blog sy ni please direct contact diz creative person CONTENG! cz sy percaya and jamin if ada yang tempah dengan CONTENG, memang kamu kamu semua akan rase berpuas hati n mata kamu jugakk akan jadi eye catchy macam mata sy bila tengokk doodles! haha seriuosly sy tak tipu cz da bertahun dia contengkan doodle untuk sy and semua yang dia design sy berpuas hati hehe hobi dia katakan :) jadi why not sy tolong dia promosi kan hasil art work dia kan?dia suka, sy lagi lah suka cz dapat tolong dia. CONTENG pernah cakap kat sy dulu dulu, kalau sy berpuas hati dengan hasil art doddles dia, itu cukup happie bagi dia :) and kalau ramai yg suka doodles dia, lagi dia happie :) tak gitew CONTENG? hehe

Plz! click diz link CONTENG and wat tempahan sementara dia tengah rajin :) macam-macam ada taw. Header blog, hehe blog sy punya header semua dia punya keje, button, design t-shirt, invitation card, poster, banner haaaaaa! tak lupa jugakk penanda buku :) sy pernah minta conteng designkan penanda buku untuk dihadiahkan kepada anak murid sy. Anak murid sy suka giler2 :)
ni semuaaa menu tab sy, incoming! tengah nak pasang menu tab blog sy nih hehe comel! kan? tambah2 sy yang pegang kamera tu hahaha sy dah siap pasang nanti mesti lagi comel, tak sabar!
header blog conteng :)
antara doodles sy yg di design oleh conteng :)



actually, dah lama sy minta conteng designkan menu tab ni. Mula-mula sy main2 je nak conteng designkan, tp tak sangka akhirnya main-main itu jadi kenyataan n hasilnya amat2 comels!:)

okey?ade rase nak tempah?harga pun sangat2 berpatutan, affordable. Budak sekolah pun boleh tempah kot hehe
sy percaya bloggers out there pun suka doodles macam sy :)
trend blogger sekarang kalau dalam blog tu mesti nak ada doodles kan?
apa lagi?
sila SMS NO INI YE!  013-5343243
tak pun tinggalkan comment ke pesanan ke kat EMAIL ni muhammadarjumizam@yahoo.com

okey entry UPDATED! 
happie reading :)



 
Photobucket

1 comment:

LOVEDONNUT said...

tq puteri!!huhu..my victim of doodles..huhu

Stories