Wednesday, 9 May 2012

My New Header

 Anneyoung! :) suka sy maklumkan di sini yg sy rajin update blog mlm ni disebabkan oleh sy ada header baru! haha tgk~ cntikk kan?smart, cuns, comels :) sy suka amat sgt, sy syg amat sgt. Sebab header baru sy kali ni menceritakan seribu satu cerita mengenai sy. Merah jambu, photography, saranghae yo korean, specky gurl :) n yg paling pentinggggg 'telling memories through photography ' n NIKON D300S itu kamera yg sy admire sekarang. Tggu one day, akan sy dapatkan kamu jgakk wahai D300s!~kalau buat masa sekarang memang mampu letak dlm header je ^.^ macam biasa, speciall tengs to my loyal doodler MR CONTENG! tengs once again cz selalu wat doodle utk ptri n kami berdua :)

 


  
 okey, yg dua header bawah ni header yg sy pakai sebelum ni :) header ni baru je sy guna..comels gakk! :) syggg sgt2, ala nanti tyme rajin boleh tukar2 header. Fall in lurve with doodles world. Dunia doodle! kalau boleh semua benda nk di trnsform kan ke bentuk doodle hehe. Okey, ada kerja yang sy kena siapkan sempena Hari Guru untuk sekolah sy. Orang pentinglaa konon :) hehe okebai! salam

Photobucket

5 comments:

farah hanim said...

alaololo
comelnye header akq
jeles :D
heeee

| p u t r i m e r a h j a m b u | said...

aha, jgn jeles :) jeles kt doodler yg pandai wat doodle hehe sis tak pandai huhu

nurazwani saimi said...
This comment has been removed by the author.
nurazwani saimi said...

comei sangat header..
btw jemput ke blog saye
nurazwanisaimi.blogspot.com
:)))

Kyra Hizrina said...

woww, comel gilaaaa header blog awak :D suka tang doodle tu, cute :D



update! : Share Tipss Utk Junior Uni !

Stories