Sunday, 6 May 2012

Best Online Shopping Ever!

ASSALAMUALAIKUM, selamat pagi :) 
yeay! hari ni cuti lagi. Alhamdulilahh syukur. Boleh rehat sekejap sementara menunggu hari esok. Actually nak share ckit kat sini, sy ni sebenarnya salah seorang perempuan yang suka super duper shopping online! hehe suka sebab ape? sebab senang nak beli , senang nak bayar , senang nak dapat . sekali click order n sekali click payment esokk lusa parcel sampai la :) antara yang paling top di hati sy ialah jeng3! maxi skirt RNR

okey, ni parcel sy yang baru sampai minggu lepas ^.^
sy happie sgt mase dapat parcel tu, sebab ape? sebab sy dah tempah lama skirt ni, tak silap akhir bulan 3 hari tu. akhirnya dapat n sampai jugak pada tangan sy , tengs RNR! ( lastly smpai gak skirt ni fly ke tawau, sabah ) skirt ni lain sikit dari yang lain, sebab skirt ni bukan ready made maksudnye bukan order terus dapat. Cz kita kena bagi ukuran kita pada RNR baru RNR team designkan n jahitkan untuk kita. Begitu selesa kan? yelaa, skirt ikut saiz badan kita yang sebenar :) yang sy nak puji sgt kat sini kan, sebab skirt ni sangat laa cantikkkkkkkkkk! awesome! cuns! ayu sgt kalau kita pakai hehe n yang paling penting selesa :) jadi dulu sy dah order, purple in colour. But this time, fuschia pink n dark green pulakk..aww! hehe tp fuschia pink punyalaa menyengat and eye catchy warnanya. segan pulak nk pakai sebab sy ni bukanla daring sgt mcm gurls yang lain =.=' huhu silap2 kena pakai ngan baju kurung kot yg tuh ekeke~sebab sy tak tahu nk pakai skirt tu dengan baju ape yg sesuai dengan title sy, adui! ( sape suruh order kaler fuschia pink?kan menyengat tu tp cantikk okeh! cz pink always in my heart )~ balik semenanjung nanti la sy pakai. Semangat nak tunjuk kat MAK! yelah, before this mak tgk sy dalam gmbar thru facebook jerp.

ni adik beradik kembar yang sy admire! hahaha kalau ade kat depan mata mereka ni, nak je sy salam tangan mereka, big hugs with mereka, ambil gmbar dengan mereka sebab mereka comel sgt! :) n kalau orang tny, ' ptri, siapa friends kau yg kau admire giler kat fb? ' dah tentu sy jawab mereka berdua :) sweet kan? ( yg kembar dua beradik di kiri kanan tu, kawan seperjuangan yg turut membantu kembar comels ni untuk RNR :) )

ini adik, rabbiatul najua, with fuschia pink yg sy order tu ekeke~
ini kakak, rabbiatul natrah, with dark green yang sy order. latest pny kaler :)
ini saya yang happie sgt berjalan pakai skirt RNR :)
love sgt bila skirt ni di tiup angin :)
falling in lurveeeeeeeeeeeee! adei~
ada yang ckp skirt ni terlalu kembang sgt.sgt. bagi sy kembang tu memanglah, tp bila berdiri n berjalan mcm biasa skirt ni takdela kembang sgt :) sedang2





 okey, nanti next batch jangan lupa dapatkan ye! RNR COLLECTION
 bayangkan sekarang dah batch yg ke sepuluh 10th
 dah lama sangat2 RNR beroperasi, jd secara tak langsung kita boleh percaya pada sesebuah online company tu kerana kukuh bertahan lama :)
sebab tu sy ckp RNR is the best online shopping ever! :)

pada pendapat sy la kan sebagai seorang perempuan, sesuai sgt2 kita pakai skirt cz nampak ayu, comels, gojes bila pemakainya pandai menggayakannya. cadangan sy, pakai skirt ni cntikk sgt pakai ngan bju kurung :) especially bju kurung kaler white. but depends pada pemakainya jugak. juz suggestion sy.

 rasanya takde ape dah, tgh tggu parcel lain pulak. cz ada barang shopping online sy belum smpi hehe. bila dah giler shopping beginilah jadinya. dah takde duit padan muka ^.^ salam!~
 
Photobucket

3 comments:

Scha Lalala said...

cantik skirt tu! scha pn suke shopping online ni ;D

Adam Hawa said...

cantik gambar

Nurfarahana Abdul Aziz said...

onyonyony omeinya pakai skirt..kita takleh pakai skirt sebab bawa motor..nanti macam Marilyn Monroe..haha

Stories