Monday, 8 April 2013

Hye Sayang Ibu!

Saya suka scan baby saya :)
tapi tiap kali scan mesti ngan husband saya
baru boleh rasa kasih sayang ibu and abah kan sayang
ibu and abah ada disamping kamu selalu
rasa macam makin dekat ngan kamu sayang 
ibu boleh nampak ape yang kamu buat dalam perut ibu
sayang kamu sangat sangat! 
rase rindu sangat kat kamu
tak sabar nak tunggu kamu keluar :)
nak cium cium kamu every second :') 


setiap kali scan, mesti rasa bahagiaaaaa happie sangat!
indahnya ciptaan ALLAH Taala
rasa macam tak percaya ada ciptaan MU di dalam rahim 
akan ku jaga amanahmu ini ya Tuhan 

scan yang terbaru, 4D
masa scan tu hanya ALLAH yang tahu perasaan kami berdua
sebab sebijik sebijik nampak baby kami buat apa
jantina baby and yes! dah 3 orang doctor cakap our baby is a boy :)
and kami yakin boy :)

macam muka siapa kamu ni sayang?
ibu doakan kamu mirip abah kamu ye sayang
abah kamu yang ibu sayang
bila ibu tenung muka abah.....
masa marah tak jadi marah
masa penat jadi tak penat
masa letih lesu jadi bertenaga
masa sedih jadi happie
masa keluh kesah jadi tenang dan damai
masa lapar jadi kenyang
masa ibu terharu ngan pengorbanan abah, ibu senang mengalir air mata
harap kamu pun begitu sayang :) bila ibu tengok muka kamu, ibu akan ingat and terbayang abah kamu

to my beloved husband : saya bangga mengandungkan zuriat kamu :) ikhlas kerana ALLAH Taala 





Photobucket

1 comment:

Azlin Rohim said...

yeayyy!at last ade jgk coretan kt cni.and of course truskan ye if ade chance utk coret moment2 kmu kt cni. i like!! i doakan baby and ibu sehat always :)see yaaa :)

Stories