Monday, 22 October 2012

Happie convo dear!

Salam and hye. Dah lama tak mengupdate blog. And dah lama jugak saya tak update entry bertemakan kawan, friend, bff, besties, chingu!. Mostly yang saya update semua cerita pasal saya aje. huhu jadi saya dahulukan entry pasal kawan saya kali ni, my verry bestfriend till the end. Her name is ALIN :) 

14/10/2012, Alin convo! wahhh, saya memang selalu teruja kalau bab bab convo ni. Convo tu bagi saya macam kita semua merayakan hari kemenangan kita setelah sekian lama berusaha bersusah payah masa kita belajar. Lastly, berjaya jugak sampai akhir :) tambah tambah lagi kalau someone yang betul betul rapat ngan kita merayakan kemenangan itu. 

  • '' ok cyg..tpi i harap sgt u dpt shoot i..hehehe.nti de la upah.hahaha :p maybe i blh jd one of ur testing ke kan...hihi..ok nti gtau smula cane ye..a'ah 14 oktober hari kejadian...kalo nk shoot awl sehari pon boleh:) ''


  • Kat atas tulisan senget senget ni mesej Alin send kat saya via facebook. Yang menjadi kesedihan sangat pada saya masa tu, saya tak dapat nak shoot Alin in her C day. Konon konon Alin cakap saya ni boleh la diasah bakat dalam photography ni. Padahal yang paling expert photoshoot ni my hubby, bukan saya! saya ni tahu possing depan kamera aje :)

  • Saya awal awal dah say sorry to her, cz i can't make it even saya nak sangat sangat shoot dia. Adei =.=' pernah pasang cita cita dulu ngan Alin, saya nak dia jadi model saya bila saya ada peluang. Takpelah, bak kata Alin one day :) 

  • Dikesempatan ini, nak wish kat Alin walau dah banyak kali wish, ' Happie Convo ' dear, am verry verry proud of you cz Alin once again dapat dean list! terer kan besties saya :) dahla comel, cerdik pandai pulak tu. Untunglaaa Mr E dia :))  and untunglah, diploma dean list, degree pun dean list. Hye, saya jelous you convo dear! nak convo lagi huk3. Alin suruh sambung Master. Can I? belum kot setakat ni dear. heeee~ nanti kita sambung sama sama okey? 



I curi one of your pics, giler smart photog kamu shoot! bila kita dapat shoot berdua cam dulu?
 
Photobucket

2 comments:

Azlin Rohim said...

Sayangggsss!really appreciate it,thankss a lot tau.smpai wut entry khas utk i..hik2.even u xdpt shoot i itu hari, kte blh shoot bila-bila masa after this.hurmm ONE FINE DAY~hehe :) hope can see u soon.mishhh u damn much.tkcre ya:)

| p u t r i m e r a h j a m b u | said...

hey, u kan special pada i..mestilaa kena ade entry, okey? :)hehe mish you lagikk damn damn.. u to0 take care! and owes drive carefully eh

Stories