Friday, 29 June 2012

so far last week

Salam n hye. Lama dah tak update blog nih! yessss dapat gak luangkan masa menaip kejap. Rindu sgt kat my blog heee.. okey last week sy, adik-adik sy, kezen sy n tunang sy jalan-jalan KL. Dia sanggup balikk dari Sarawak semata-mata nak teman sy and adik-adik beli barang :) padahal nak beli barang untuk kawen! off course laa dia kena ada kan. Sebab nak pilih barang sama sama.
we at lowyat plaza. dah lama tak pegi sini, last bulan 3 baru ni gamaknye ^.^
my cousin craving for diz!
ini ialah makanan sy yang selalu sy mamam apabila sy balikk semenanjung! haaaa

ayam goreng mcd lagi best dari ayam goreng kfc haaa tak caye?baikk pegi makan and bandingkan semula huhu
weee~
tingginya beliau! ni adik sy no 4
tengah menunggu adik adik yang belum siap solat. adik hero sy yang berdua tu sibukk main game huuu pantang ada masa free
Emas Sri Pinang, kcian dia penat menunggu along dia shoppink hee what a sporting bro! sanggup tunggu akak nya ke hulu ke hilir masa shoppink, kalau adik lelaki lain nakk ke macam gini?hehe


posing jap sementara menunggu barang yang dipilih ciap di packing
him!



penat ye cari barang lelaki ni huhu and harga barang lelaki boleh laa tahan mahalnye hehe :)

love sembonia yang kat belakang tu hehe




my parent! ni masa sy hantar adik sykat UIA gombak



  
 lastly, special tengs to RNRcollection sebab skirt mereka memang cantikk yang amat! heee :)
Photobucket

1 comment:

Sheda ucu said...

kmu sngat cntik n sweet sejuk mte tngok hihi

Stories