Monday, 30 April 2012

praktikum mode---> The End alhamdulilla..

Salam, anneyoung!
 ingin meluahkan rase kepuasan hati ini, cheh! ehem, bukan ape sy ni baru jerk lepas selesai mood praktikum selama 12 minggu,..seriously super duper lama! huhu
biasanya  guru pelatih ni praktikum dlm sebulan jerk, tp sy 3 bulan. lame kan? aigo0o~macam2 yg berlaku dlm tempoh praktikum, sy ni kpli jQaf sekali jerk praktikum tak mcm guru pelatih pismp n guru pelatih yg lain sepenuh masa kt IPG tu..sebab sekali jerk praktikum tu lahh yg buat masa sy lame n panjang ..ari Jumaat aritu dah tamatnye
tp sy ni bz sgt laa konon~bz bkan wat ape pun, bz menghabiskan mase mengurungkan diri di dalam bilik sy yg terchenta mengadap lappy menonton korean movies sy! heee~ beshnye!
hanya sy jerk yg mengetahui bagaimana rasa heavennnnn sesangat bila semua ni tamat~ekeke
nak taw sebab ape??

sebab yang utama saya tak perlu lagi buat RPH panjang menjela bagaikan nk patah jari jemari sy menulis tiap2 hari =.=' heee
huhu npe sy ckp cmtu?mesti korang tak pahamkan sebab sy yg mengalami huhu
kalu nak tahu mcm mne, trylaaa jd guru pelatih hehehe tak caye tny kwn2 yg belajar di IPG :)

okey without wasting any time, chewaahhh! mcm nk berucap pulak dah,
smbung, sy share bagaimana nk senyummm puas praktikum mode dah tamat!! ngee~
jadi macam ni laaa



  
that's me!
senyum sampai telinge kan?
baru ade mood nk hambek gambo
hahaha heaven giler~
yahoooooooo! aha, tapikan lepas ni kena masuk IPG ada KISSM n Interview sekali lagi pulakk untuk jawatan sy yang sah sebagai seorang ustazah akan datang. but, before that , we enjoy first!

lastly : alhamdulilaahhh syukur YaAllah kerana berada bersama sy sepanjang masa..




Photobucket

2 comments:

lalink said...

suka tgk utajah pink comeyy nih..hehe..:)slmt bertugas sygg...

Cikgu Azim said...

sama la kita ye...dh tamat jugak akhirnya praktikum..tunggu nak posting je la pasni huhu

Stories