Wednesday, 11 April 2012

lagi dua minggu !

Salam
sebelum saya menulis buku rancangan pengajaran sy utk hari esok
nak ambil mood dulu update entry :)
awk awk semua nk tahu tak?
sy ni tgh menghitung waktu saat dan ketika 
lagi dua minggu lagi taw!

lagi dua minggu lagi sy bakal menghabiskan mode PRAKTIKUM!
yeah! sukanya :)
lepas ni takdelaa hidup sy bz sgt.sgt 
actually sy suka praktikum
sebab kadang2 praktikum lebih mengajar kita kepada erti kesabaran

 kesungguhan n yang paling penting praktikum mengajar kita supaya RAJIN

 bersedia utk menjadi guru yg profesional utk mendidik anak bangsa!

 chewaaahhh~ semangatla ye?
sebab da nak habis
alaaa.. ckp je kau tamo buat rph panjang menjela da lepas ni kan?hehe

okeyla readers!
lepas habis je tempoh mase 2 minggu ni
sy akan update segala2 cerita mengenai sy dan praktikum
n yang paling best sekali ape yg sy buat di sekolah masa praktikum:)

berikut adalah sedikit tatapan utk semua hasil nukilan dr sy
untuk menjadi pendidik bangsa yang berjaya
aminnn!
berusaha untuk ALLAH :)






semua hasil titik peluh sy ni da pun sy upload masuk dlm facebook~
utk di share bersama
n alhamdulilah ramai kawan-kawan sahabat bertanya pasal ni
sy tak segan silu untuk berkongsi
ilmu DIA
kita pinjam je kan?
so ape kata kongsi samasama :)

ok, till meet again next entry :)


Photobucket

7 comments:

Ruzzezanie said...

comey hasil kerja tgn!!! ekseted ank murid nk belajo cenni tahu.. :)

| p u t r i m e r a h j a m b u | said...

hehe bukan Anak murid je yg eksaited, sy pun eksited nk mengajar :)

CintaZulaikha said...

nak tya lah, mengajar darjah berapa nih???

| p u t r i m e r a h j a m b u | said...

ngajar darjah satu :) hehe senang jerkk

Akeyla Frr . said...

COMEL SANGAT <3

SiBudakKurus said...

ustazah yg sgt kreatif :-)

Juana Asza said...

cantiknya tulisan jawi akak ^^

Stories