Monday, 16 January 2012

apa yang sy rase sekarang?

Dengan nama ALLAH yang Maha Pemurah lg Maha Pengasih..
Alhamdulilahh masih lagi diberi kesempatan untuk terus bernafas atas muka bumi MU ini
dikesempatan ini
masa yg terluang ni
sy nk release tention skit
pas bnyak tugas n kerja sy settle
tapi bukan settle semua!
masih ada lg kerja yg menunggu sy
uhukkk2!
biaselaa tu kan
bila settle satu, satu lg yg dtg :)
hadapi ia dengan tenang

okeh!
ape yg sy rase sekarang?
ouh! terlalu rindu kat kg halaman
mak abah angah dua adik hero ku n sowg adik bongsu ku yg manje :')
tak lupa jugakk tok sy kat kg huk3 :(
sy rindu jugakk kat dia yg bakal fly ke Sarawak tak lame lg huhu

tp it's okeylaa cz ticket cuti sek bulan 3 sy da booking!
air asia! everyone can fly :)
tak sabar nk balikkk
sy percaya pejam celik pejam celik hari itu akn muncul jugaa



  

hurmm~ini semua akan terjadi bila sy rindu! abes photo paper sy, sy print out segala macam pics yg sy syg n suka :) tmbah2 tgh rindu ni kan?jgn risau, ink murah jerk hehe..tp photo paper mahal! hehe
 da jd mcm bilik photoG dah sy nih.
 tp tulaa hakikatnya akan terjadi bila sy rindu!
 motif : bila masuk bilikk, sy akan nampak wajah2 kesygn sy kat dunia nih :) 
things to do list pun ade lgikk nih~nmpak sgt bnyak keje tak siap ag huhu
lastly....
wallahua'lammm :)


Photobucket

2 comments:

ILA SYAMILA ♥♥ said...

alahai knp lawa sgt gamba cik putri. ambik pakai kamera ape ni cik putri. lawaaa sangat :D

Lya cumel said...

alalalala. sbr ye kak putri..
insyaALLAH nt kak blek jgak kn..
lya doakn yg terbaik tuk kak putri. :)

Stories